A.A Nuraydın Ferit Alüminyum Alanya

A.a Nuraydın Ferit Alüminyum Alanya

Sanayi Sit. Koca Yusuf Cd. No.81 Merkez, Alanya
Mesaj Gönder

A.a Nuraydın Ferit Alüminyum Alanya Hakkında

Firmamız FERİT ALÜMİNYUM MİMARİ SİSTEMLERİ kapı pencere sektöründe müşterilerimizin alüminyum profil ihtiyaclarına hizmet vermektedir. Başlıca ürünlerimiz alimünyum kapı pencere, cephe sistemleri;küpeşte profilleri, duş kabin profilleri, tente profilleri, reklam profilleri, standart profiller ve sanayi profilleridir.

Bir yapı markası olan FERİT ALÜMİNYUM MİMARİ SİSTEMLERİ, yapı sektoründe müşterilerine çözüm ortağı olacak proje bazllı alüminyum sistem profilleri ile hizmet vermektedir. Mimari dizayn ve estetigi dikkete alınarak projenin detaylarına uygun profiller sunmaktadır. Firmamız yeniliği kaliteyi sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek sektördeki sayılı firimalar arasında yerini almıştır. Firmamız FERİT ALÜMİNYUM MİMARİ SİSTEMLERİ markasıyla her sektörde markalaşma ve büyüme hedefini fazlaysıyla yapmakla birlikte AR-GE çalışmalarıyla, tanınmış markaların önüne geçerek bir çok önemli projeye imza atmıştır.

Toplam kalite yönetimini benimsemiş olan firmamız uluslar arası kalite standartlarında üretim yapmaktadır. Ürünlermiz TÜV-CERT kalite belgesi ve TSE kalite belgesine sahiptir.

Yorumlar

Yorum Yaz

Değerlendirme yapınız 1-5 arası!

Bizden haberdar olmak ister misiniz?


Alanya Firma Rehberi bir HBZ GRUP kuruluşudur.

Iyzico