Bonpet Yangın Sistemi-Mimaris AŞ Alanya

Bonpet Yangın Sistemi-Mimaris Aş Alanya

Hacet Mahallesi Canlılar Sokak Mevlüt Kalay İş Hanı No:12/a Merkez, Alanya
Mesaj Gönder
Bonpet Yangın Sistemi-Mimaris Aş Alanya
Yön.kur.baş.dinçer Aydınlar
Hacet Mahallesi Canlılar Sokak Mevlüt Kalay İş Hanı No:12/a
Merkez , Alanya
İş Alanları

Dekorasyon Firmaları

Bonpet Yangın Sistemi-Mimaris Aş Alanya Hakkında

Yangın Söndürme Cihazlarını Aldığınızda Söndürmezse Ne Olacak? Sorusunu Sormanıza Gerek Kalmadı. 1.000.000 Euro’ya Sigortalı Olan Bonpet Sistemleri Hem Bu Sorunuzu "ÜRÜN YÜKÜMLÜLÜK SİGORTASI"  İle Yanıtlıyor Ve Hem De Söndürürken, Size, Doğaya Ve Ozon Tabakasına Zarar Vermeden İşini Yapıyor. 
      
 
Yıllardır Gerek Canlı Olarak Gerekse Televizyonlardan Veya Gazetelerden Sayısız Kez Yangın Haberlerinizi İzlemişizdir. Halen De Bu Yangınlar Süregelmekte Ve İçimiz Yana Yana Çaresiz Bir Vaziyette Mahvolan Ormanlara, Yatırımlara, Ailelere Ve Kaybedilen Canlara Maalesef Üzüntü İçinde Şahit Olmaktayız. 
 
İşte Bu Ve Benzeri Durumlarda İnsan Sağlığını Risk Etmeden Yangınları Söndürme Konusuna Japonlar 1955 Yılında Çareyi Bulmuşlar Ve Adına Da "Bonpet" Demişler Ve İlk Ürünleri Olan "Bonpet Ampul"Ü Denizaltılarda Kullanmak Amacıyla Üretmişler. Daha Sonra Ve Halen Slovenya Firması Bonpet Systems D.O.O. Tarafından Bonpet Ampul Patentli Olarak Tüm Dünya Ülkeleri İçin Üretilmektedir.
 
Ülkemizde Tse Belgesini 2013 Yılında Almaya Hak Kazanan Özel Formüllü  Sıvısıyla  Bonpet Ampul Çok Ciddi Kurum, Kuruluş Ve Firmaların Önemle Tercih Ettikleri Bir Marka Olmaya Başlamıştır.
 
İçindeki Sıvının Yangından Dolayı  85-90 Derece Santigrata Kadar Isınmasıyla Gaz Fazına Geçmesi Sonucu Ampul İçinde Oluşan Yüksek Basıncın ,Ampulü Patlatmasıyla Bir Nevi Kendi Kendine Otomatik Olarak Yangına Müdahale Eden Ve 10 Yıl Boyunca Herhangi Bir Dolum Veya Bakım Gerektirmeyen "Bonpet Ampul" Hakkında Sitemizde Çok Geniş  Anlatım Ve Tanıtım Videoları Bulacaksınız.
 
REFERANSLARIMIZ

Yorumlar

Yorum Yaz

Değerlendirme yapınız 1-5 arası!

Bizden haberdar olmak ister misiniz?


Alanya Firma Rehberi bir HBZ GRUP kuruluşudur.

Iyzico