Çiftlik Edt Toptan ve Parekende Gıda Pazarlama Alanya

Çiftlik Edt Toptan Ve Parekende Gıda Pazarlama Alanya

Sugözü Mah.610 Cad.çevreyolu Petrol Ofisi Arkası Hasan Emre Apt:25/a Merkez, Alanya
Mesaj Gönder
Çiftlik Edt Toptan Ve Parekende Gıda Pazarlama Alanya
Oğuz Dursun
Sugözü Mah.610 Cad.çevreyolu Petrol Ofisi Arkası Hasan Emre Apt:25/a
Merkez , Alanya
İş Alanları

Toptan Gıda ve İçecek

Çiftlik Edt Toptan Ve Parekende Gıda Pazarlama Alanya Hakkında

2001 yılında Gayem Mandıra Süt Ürünleri (Alsüt Süt Ürünleri Ltd.Şti) ile süt ürünleri imalatı yaparak ticari hayatına başlayan firmamız 2008 yılında Çiftlik Şarküteri Toptan ve Perakende Gıda Paz. ismi ile imalatı bırakıp toptan gıda satışına başlamıştır.2012 yılında ismini Çiftlik EDT Toptan ve Perakende Gıda Paz. olarak güncellemiş 2013 yılında şu anda faaliyet göstermekte olduğu 1000m2 depolama kapasitesi olan yeni mekanına taşınmıştır.

ŞUBE : ÇİFTLİK GURME ŞARKUTERİ

İnsanların zamanın % 50' sini evlerinin dışında işyerleri, alışveriş merkezleri , otel, yemekhane, okul, kafetarya, hastane, lokanta ve restaurant gibi mekanlarda geçirdiği düşünülürse bu mekanlarda verilen hizmetin ve kalitenin en yüksek seviyede olabilmesi için ev dışı ve toplu tüketimde hizmet vermekte olan firmaların kalite ve ürün çeşitliliğinin ne kadar önemli olduğu ortaya çıkmaktadır. Bu düşünceden yola çıkarak sektörde önemli bir yere sahip olan firmamızın aldığı sorumluluk ön plana çıkmaktadır. 2008 yılından günümüze hizmet sektöründeki gelişmeler firmaları önemli adımlar atmaya yatırımlarının daha sağlıklı ve uzun soluklu olacak şekilde müşteri memnuniyetine yönelik olarak düzenlemelerine sebep olmuştur.


Hizmet sektörünün gelişmesi ve ev dışında insanların ortalama günlük 12 saatini dışarıda geçirdiği göz önüne alındığında otel, okul, lokanta, yemekhane, kafetarya vb... gibi mekanlarda kullanılan gıda ve temizlik ürünleri ile sarf malzemelerinin tedariği önem kazanmaktadır.İşte burada doğru ürünlerin tespiti ve bu ürünlerin zamanında kullanıcıya ulaştırılması için firmamız devreye girmektedir.Çiftlik EDT bu ihtiyaçtdan yola çıkarak hizmet ve servis ağını geliştirmiş, müşteri memnuniyetini ön plana çıkarmıştır.


Firmamız için asıl olan müşterilerin ihtiyaçlarını doğru şekilde belirlemek bu ihtiyaçları zamanında ve ekonomik olarak kullanıcıya ulaştırmaktır.

 

Yorumlar

Yorum Yaz

Değerlendirme yapınız 1-5 arası!

Bizden haberdar olmak ister misiniz?


Alanya Firma Rehberi bir HBZ GRUP kuruluşudur.

Iyzico