Element yapı dizayn Alanya

Element Yapı Dizayn Alanya

Çevre Yolu Üzeri İbişler Petrol Yanı Akar Apt. No:2/tosmur Merkez, Alanya
Mesaj Gönder
Element Yapı Dizayn Alanya
Alparslan Terlemez
Çevre Yolu Üzeri İbişler Petrol Yanı Akar Apt. No:2/tosmur
Merkez , Alanya
İş Alanları

PVC Doğrama Sanayi

Element Yapı Dizayn Alanya Hakkında

Element Yapı Dizayn, 2008 yılında Antalya’nın en güzel beldesi Alanya’da kurulmuş olup Alanya’nın vazgeçilmez bir markası haline gelmiştir. İnşaat sektöründe isim yapmış olan firmamız PVC, Alüminyum, Krom ve Cam gibi ürünleri kullanarak, hayatınıza, evinize veya işyerinize renk katacak çeşitli pencereler, balkon korkulukları, garaj kapıları, çeşitli panjurlar ve daha birçok ürünümüzle size hizmetimizi sunmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz.
 
Alanya içinde köklü firmalarla çalışmış bulunmaktayız. Kuruluşumuzdan bu yana çalıştığımız ve halen çalışmakta olan firmaları, referanslarımız bölümümüzden takip edebilirsiniz.
 
MİSYONUMUZ VE VİZYONUMUZ
Firmamız, her zaman kaliteli ve her zaman sizin zevkinize uygun ürünlerle çalışmayı tercih etmiştir ve etmektedir. Sürekli kendisini yenileyen; bilgili ve eğitimli kadrosuyla sizin zevkinize uygun ürünler geliştirmek bizim öncelikli amaçlarımız arasında gelmektedir. Yeniliği sadece kadrosu ile değil, ürünlerinde de ilke edinmiş olan firmamızın en öncelikli hedefi ise sizin memnuniyetinizdir. Siz memnun kalırsanız, bize güç verirsiniz; biz de sizden aldığımız bu güçle daha kaliteli hizmet vermek için çalışırız. Daha kaliteli olan bu hizmetimiz, bizim daha da büyümemize ve Antalya sınırlarını da aşıp Tüm Türkiye’ye ulaşmamıza imkan sağlayacaktır. Hedeflerimizin bu kadarla sınırlı olacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.. Verdiğimiz hizmet ve ürünlerimizle, yenilenen ve sürekli üreten kadromuzla sizi her zaman şaşırtacak ve gözlerinizdeki ışıkla aydınlanan yüzünüzü hep güldüreceğiz.

 

Yorumlar

Yorum Yaz

Değerlendirme yapınız 1-5 arası!

Bizden haberdar olmak ister misiniz?


Alanya Firma Rehberi bir HBZ GRUP kuruluşudur.

Iyzico