Form Fit Güzellik Salonu Alanya

Form Fit Güzellik Salonu Alanya

Şekerhane Mah.şevket Tokuş Cad.kerim Çağrıcı Sok. Kellecioğlu Apt. Kat:1 Daire:3 Merkez, Alanya
Mesaj Gönder
Form Fit Güzellik Salonu Alanya
Estetisyen -Hemşire Ayşe Vural
Şekerhane Mah.şevket Tokuş Cad.kerim Çağrıcı Sok. Kellecioğlu Apt. Kat:1 Daire:3
Merkez , Alanya
İş Alanları

Bayan Kuaför Salonları

Form Fit Güzellik Salonu Alanya Hakkında

Lazer Epilasyon
Lazer epilasyon;insan vücudunda istenmeyen kısımlardaki kılların önüne geçmek için yapılan en önemli medikal uygulamalara verilen genel addır.İnsanlar bu kıl ve tüylerden kurtulmak için farklı yöntemler kullanmıştır, ama bu yöntemler çok etkili ve uzun süre kalıcı olmamıştır. Gelişen teknoloji ile bulunan lazer epilasyon insanların bu sorunlarını gidermek için kullanılan etkili bir yöntemdir.
 
Kalıcı Makyaj
Kalıcı makyaj yaptırmadan önce mutlak suretle kime, nerede, nasıl yapıldığını araştırmak istediğinizde, mutlaka bizimle iletişime geçiniz. Sizlere detaylı bilgiler verilerek ve demo çalışmalar yapılarak aklınızdaki tüm soru işaretlerini yok ediyoruz. Bunun yanı sıra Hatalı olan Kalıcı Makyaj uygulamalarında (Kaş Kontür) rütuş veya isteğe bağlı profesyonel silme işlemi de gerçekleştirmekteyiz.
 
 
Manikür Pedikür
Bakımlı olmanın ön şartlarından biri de manikür pedikürdür.Manikür elleri ve tırnakları güzelleştirmek için yapılan bakım ve temizlik işlemidir. Genellikle iki haftada bir yapılmasına rağmen isteğe ve tırnağın yapısına göre haftada bir kere de yapılabilir. Uzmanları tarafından doğru tekniklerle yapıldığı takdirde estetik ve sağlık açısından çok faydalıdır.
 
 
 
Bölgesel Zayıflama
Bölgesel zayıflama basitçe, vücudun belirli bir alanında biriken yağ dokusunun azaltılması, bu bölgelerde görülen cilt sarkmalarının, gevşek dokuların giderilmesi ve sıkılaştırılması anlamına gelir. Oranlı bir vücutta, vücut yağı bölgelere homojen bir şekilde dağılır. Bölgesel zayıflama uygulamalarında amaç oranı bozan bölgeleri sağlıklı bir şekilde inceltmektir. 
 
 
El Ayak Bakımı
Tırnak bakımı temizliğin de önemli bir parçasıdır. Sağlıklı ve güzel tırnaklara kavuşmak doğru koşullarda yapılan manikür, pedikür ile mümkündür.Özellikle eller iletişim esnasında en önemli unsurlardan biridir.Her türlü dış etkene maruz kalan ellerimizin itinalı bir bakıma ve düzenli manikür işlemine ihtiyacı vardır.
 
 
Cilt Bakımı
Cildimiz 28-30 günde bir kendini yeniler. Ölü hücreler cilt yüzeyine itilerek ciltte kalın, mat bir tabaka oluşturduğu gibi siyah nokta (komedon) sivilce ve akne (lezyonlu sivilce)oluşumuna da neden olur. Bu yüzden her cildin ortalama ayda bir defa klinik cilt bakımına ihtiyacı vardır. 
 
 
Dermaroller ile PRP
Derimiz epidermis, dermis ve bağ dokusu olma üzere üç tabakadan oluşur. En üst tabakasının stratum korneum dediğimiz dış katı, yabancı maddelerin derimizden geçişini önler. İlaç, krem, serum gibi maddelerin deriden emilimini ve dolayısıyla tedavi etkisini artırmak için günümüzde ‘mikroiğneleme yöntemi’ kullanılmaya başlanmıştır.
 

Yorumlar

Yorum Yaz

Değerlendirme yapınız 1-5 arası!

Bizden haberdar olmak ister misiniz?


Alanya Firma Rehberi bir HBZ GRUP kuruluşudur.

Iyzico