Hasbul Market Depo Alanya

Hasbul Market Depo Alanya

Sugözü Mah. Sugözü Cad. No:68 Merkez, Alanya
Mesaj Gönder

Hasbul Market Depo Alanya Hakkında

Hasbul;yaklaşık 50 yıllık ticari geçmişe sahip bir firmadır. İlk kurulduğu yıllarda bakkal işletmesi olarak ticari faaliyetine başlamış olan işletmemiz, zamanın ticari koşullarına ve müşteri taleplerine göre gıda ve ihtiyaç maddeleri üzerine toptan ve perakende sektöründe sürekli en önde ticari faaliyetini sürdürmüştür. İşletmemiz kurulduğundan günümüze müşteri odaklı bir yönetim anlayışını ilke edinmiş, zaman içinde halkın beklentilerine ve taleplerine uygun en kaliteli ürünleri, en iyi mekanlarda,hijyenik koşullarda, en uygun fiyata müşterilerine sunmuştur. İşletmemiz son 10 yılda kurumsallaşmaya önem vermiş ve Toplam Kalite Yönetimi Sistemini benimsemiştir. İnsan’a göre iş değil, iş’e göre insan anlayışıyla oldukça genç ve dinamik bir personel kadrosu oluşturarak, 2 adet Toptan , 5 Adet Market olmak üzere 7 adet mağazamızla, hizmet vermekteyiz.

Vizyonumuz 

Bizleri sürekli dinamik kılan müşterilerimizle, çalışanlarımızla sağladığımız hizmet kalitesi ve faaliyette bulunduğumuz tüm ürün gruplarındaki fayda değer ‘in birlikte oluşturduğu sinerjiden yararlanarak, saygın, pazarda etkinliğini ve hakimiyetini sürekli geliştiren, çevre ile barışık, ulusal boyutta bir firma olma yolunda ilerliyoruz. 

Misyonumuz
Yenilikçi yaklaşımımız ve cesur girişimlerimizle mal tedarikinden, son tüketiciye kadar, satış sürecinde bulunan herkesin memnuniyetini sağlamak amacı ile;
1- Değişime açık , sürekli gelişen ve öğrenen
2- Organizasyon kültürünü benimseyen
3- Personel eğitimine önem veren ve onları maddi ve manevi olarak geliştiren
4- Müşteri ve pazar beklentilerini sürekli takip edip kendini güncelleyen
5- Ticari olarak sürekli gelişen 
6- Hedeflerine ulaşmış ve sektöründe marka lideri olmuş,
bir firma olmak hedefimizdir.

Yorumlar

Yorum Yaz

Değerlendirme yapınız 1-5 arası!

Bizden haberdar olmak ister misiniz?


Alanya Firma Rehberi bir HBZ GRUP kuruluşudur.

Iyzico