Tarz Yapı Alanya

Tarz Yapı Alanya

Çevreyolu Üzeri Küçükhasbahçe Mahallesi Koçlar Sokak No: 99/b Merkez, Alanya
Mesaj Gönder
Tarz Yapı Alanya
Ali Kazım Öztürk
Çevreyolu Üzeri Küçükhasbahçe Mahallesi Koçlar Sokak No: 99/b
Merkez , Alanya
İş Alanları

Insaat Firmalari

Tarz Yapı Alanya Hakkında

TARZ YAPI, turizm yapıları ve lüks konut-villa alanlarında, endüstriyel yapı teknikleri kullanarak uygulama ve taahhüt firması olarak faaliyet konularını belirlemiş, Antalyadan’dan tüm Türkiye,ye yatırımcılara anahtar teslimi hizmette başarısını kanıtlamaya başlamıştır.

Egitim,teknoloji ve insana yatırım yapmanın getirdiği başarının haklı gururunu yasayan TARZ YAPI, mimariyi, estetiği ve mühendisliği buluşturarak her yeni proje ile geleceğin Türkiye’sinde de var olmaya devam edeceğini göstermistir.

TARZ YAPI, kuruldugu günden bugüne ve yarına zoru başarmayı hedef ; Farkımız Tarzımız ; ilkesini prensip edinmiştir.
Temel edindiğimiz ilke, yaptığımız işlerde bizi hep başarı,ya ve ileriye taşımaya devam ediyor. Teknolojinin son imkanlarıyla makine parkımızı sürekli güncelliyoruz.
Zamanında ve işveren istekleri doğrultusunda bitirdiğimiz projeler hep takdire şayan oldu . Bu kanaatimizin olusmasına işveren firmalardan aldığımız başarı temennileri en büyük referansımızdır.

Bizim firma olarak düsüncemiz; adımızdan da anlaşılacağı üzere kendi tarzımızı oluşturmak ve bu sahada ilkler arasında yer almak hedeflerimizin başındadır. Anahtar teslimi projelerle birlikte, Alçı sıva,Çatı yapımı, Çelik konstrüksiyon ve özellikle sayısız referanslarla Alçıpan ve Brass çatı uygulamalarında Antalya’nın en büyük ekip ve ekipmanina sahip olduğumuzu gururla belirtmek isteriz.

Yorumlar

Yorum Yaz

Değerlendirme yapınız 1-5 arası!

Bizden haberdar olmak ister misiniz?


Alanya Firma Rehberi bir HBZ GRUP kuruluşudur.

Iyzico