Yağız Granit Mermer Alanya

Yağız Granit Mermer Alanya

Fevzi Çakmak Cad.43/d Blok Yeni Küçük San.sitesi Mahmutlar, Alanya
Mesaj Gönder
Yağız Granit Mermer Alanya
Necmi Erkek
Fevzi Çakmak Cad.43/d Blok Yeni Küçük San.sitesi
Mahmutlar , Alanya
İş Alanları

Mermerciler

Yağız Granit Mermer Alanya Hakkında

Antalya’nın Alanya ilçesinde 1990 yılında Necmi ERKEK tarafından kurulan Yağız Granit Mermer Alanya ve çevresinde 24 yıldır hizmet veriyor. Referansları arasında birçok otel, iş merkezi, hastane ve konut projeleri olan Yağız Granit’ in uygulamadaki başarılı, ince işçiliği öne çıkan özelliklerindendir. Yurt içi ve yurt dışından temin ettiği doğal taşları fabrikasında işleyen Yağız Granit buradaki bilgisayarlı profesyonel makinaları ile taşa istediği formu verebiliyor. Böylece hem yatırımcılara hem mimarlara istenilen hizmeti sunuyor.
 
Misyonumuz;
Müşteri memnuniyeti sadece müşterinin istediği kaliteyi sağlamak değildir. Müşteri için yeni, tasarımlar geliştirmek, özellikle tüketicilere hitap eden müşterilerimizin yararlanabilecekleri alternatif ürünler sunabilmektir. Mermer ve Granit sektöründe tüm global yenilik ve teknik gelişmelerin takipçisi olmayı, aynı zamanda bu gelişmelerin Bölgedeki uygulayıcısı ve öncüsü olmayı kendimize misyon edindik. Müşteri memnuniyetine,  kaliteye ve başarıya odaklı bu ilkemiz doğrultusunda ticari hayatımıza devam ederken taviz vermeyeceğimiz diğer hususlar da çalışanlarımızın güvenliği ve doğayla dost teknolojileri kullanarak yaşadığımız dünyaya saygılı olmaktır.
 
Vizyonumuz;
Kaliteli ürün ve hizmet sağlamanın temel gereklilikleri olan modern teknoloji, kaliteli ekipman ve deneyimli işgücü kullanarak, müşteri odaklı kalite politikası çerçevesinde, güçlü sinerji ile çalışmalar yapmaktır. Bölgede Mermer ve Granit sektörü denilince akla gelen ilk firma olmayı, bu hedefini gerçekleştirirken de misyonundan ve ticari ilkelerinden taviz vermemeyi kendisine vizyon edinmiştir.
 
Kurulduğu günden bu yana geçen kısa sürede kat ettiği yol firmamızın vizyonuna adım adım yaklaştığını doğrular nitelikte olup kaliteli hizmet vermekten asla vazgeçmeyecektir. Vizyonumuz doğrultusunda; Dünyada ve Türkiye’deki mermer, granitler ve doğal taş ürünleri ile ilgili tüm gelişmeleri takip ederek müşterilerimize kaliteli ürünler ve yüksek hizmet kalitesi sunmaktır.

Yorumlar

Yorum Yaz

Değerlendirme yapınız 1-5 arası!

Bizden haberdar olmak ister misiniz?


Alanya Firma Rehberi bir HBZ GRUP kuruluşudur.

Iyzico