AGH Asansör Mühendislik Ltd.Şti. Alanya

Agh Asansör Mühendislik Ltd.şti. Alanya

Eşref Kahvecioğlu Cad. Kumsal Apt. No:93 Hacet Mahallesi / Merkez Merkez, Alanya
Mesaj Gönder
Agh Asansör Mühendislik Ltd.şti. Alanya
Şirket Müdürü:taşkın Fidan
Eşref Kahvecioğlu Cad. Kumsal Apt. No:93 Hacet Mahallesi / Merkez
Merkez , Alanya
İş Alanları

Mimarlar / Mühendisler

Agh Asansör Mühendislik Ltd.şti. Alanya Hakkında

BİZİMLE ÇIKARMISINIZ.?
 
 
ALANYA asansör sektöründe önemli bir konuma sahip olan AGH Asansör 1989 yılında kurulmuş olup, 2010 Yılımda AGH Asansör Müh.İnş. Tur. Tic.ve San. Ltd.Şti. Adıyla Kurumsallaşarak hizmet vermektedir.
 
Asansör montaj taşeronluğu ile faaliyete başlayan ve kısa bir süre sonra ALANYA ile birlikte asansör sektörünün hızlı gelişimine ayak uydurarak kendi Show Room mağazasını açan AGH Asansör siz değerli müşterilerimize her türlü seçenekleri sunmaktadır.
 
2000’li yıllarda AGH Asansör dünyanın en ileri asansör teknolojilerini yakından takip etmekte ve eş zamanlı olarak sizlerin hizmetine sunmaya çalışmaktadır. Teknik, estetik, kaliteli hızlı ve yasal olarak uygulamada istenen değişiklik ve yenilikleride siz değerli müşterileri ile paylaşmaktadır.
 
Bilim Sanayi Teknolojisi bakanlığınca 05.11.2011 tarihli 28106 sayılı resmi gazete de yayımlanan asansör bakım ve işletme yönetmenliğine göre 01.01.2012 tarihinden itibaren asansörlerin yılda en az 1 kez A TİPİ muayene kuruluşları tarafından denetlenmesi ve denetim sonucunun bir rapora bağlanması gerekmektedir. Apartman yöneticilerin periyodik kontrollerin, aylık bakımların yapılmasından 1.derecede Apartman yöneticileri ile mücavir alan sınırları içinde belediyeler sorumludur. Periyodik bakım ve kontrollerin yapılmaması veya denetim sonrası düzenlenen raporların olumsuz olması halinde ne tür işlem yapılacağından belediyeler  (idari-cezai) sorumludur.
 
Bu sebeplerden dolayı her hangi bir mağduriyet yaşamamak için bakımlarınızı zamanında, (Ayda bir sefer) yaptırmanız ve CE BELGESİ, Sahibi olan ve kadrosunda elektrik mühendisi, makine mühendisi bulunduran kurumsal firmaları tercih etmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde problemler yaşayabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar

Yorum Yaz

Değerlendirme yapınız 1-5 arası!

Bizden haberdar olmak ister misiniz?


Alanya Firma Rehberi bir HBZ GRUP kuruluşudur.

Iyzico