Arslanlar Toptan Gıda

Arslanlar Toptan Gıda

Kızlarpınarı Mah. Spor Cd. Sahil Apt.no:3 Merkez, Alanya
Mesaj Gönder
Arslanlar Toptan Gıda
Mustafa Arslan-Cengiz Değirmenci
Kızlarpınarı Mah. Spor Cd. Sahil Apt.no:3
Merkez , Alanya
İş Alanları

Toptan Gıda ve İçecek

Arslanlar Toptan Gıda Hakkında

2001 yılında Alanya’da kurulan Arslanlar Gıda, bugün yiyecek ve içecek sektöründe ithal gıda ürünleri konusunda Türkiye’nin öncü firması Koza Gıda’nın bayiliğini yapmaktadır.Yirmi ülkeden sektörlerinin dünya lideri olan 70 firmanın 1000’in üzerinde ürününü bünyesinde bulundurarak Alanya genelinde dağıtımını yapmaktadır.Ürün çeşitliliği, gıda güvenliği, kalite, insan sağlığı ve mutlu müşteri ilişkilerini ilke edinmiştir. Gıda sektöründeki yeni akımların takipçisi olan Arslanlar Gıda, dünya lezzetlerini Alanya ile tanıştırmayı misyon edinmiştir.

 

Ürünlerle İlgili
Dünya mutfaklarını Alanya’da en kapsamlı şekilde temsil eden firma Arslanlar Gıda'dır. Geliştirdiği portföy ile Tex-Mex, İtalyan, Japon, Çin, Hint, Tayland, Fransız ve diğer dünya mutfaklarında kullanılan yaklaşık 1000’in üzerinde ürünü sizlere sunmaktadır. Günümüzün yeni mutfak trendlerini sizlerle tanıştıran Arslanlar Gıda, ürün portföyünü geliştirmeye devam edecektir.

Markalar
Arslanlar Gıda 24 ülkeden 70 ayrı firmanın Alanya temsilcisidir. Bünyesinde bulunan her marka kendi alanında dünya lideridir. Dünya çapında profesyonel aşçıların ilk tercihi olan bu markalar, ürün kalitesinin de garantisidir.

Yorumlar

Yorum Yaz

Değerlendirme yapınız 1-5 arası!

Bizden haberdar olmak ister misiniz?


Alanya Firma Rehberi bir HBZ GRUP kuruluşudur.

Iyzico