Bilos Emlak-Realestate-Bilos Homes

Bilos Emlak-Realestate-Bilos Homes

Saray Mah. Şirinler Sok. Doğan Apt. No:14-B Merkez, Alanya
Mesaj Gönder
Bilos Emlak-Realestate-Bilos Homes
Şevki Çağlayan
Saray Mah. Şirinler Sok. Doğan Apt. No:14-B
Merkez , Alanya
İş Alanları

Emlak Ofisleri

Bilos Emlak-Realestate-Bilos Homes Hakkında

2004 yılında kurulan bilos emlak-inşaat antalya’nın alanya ilçesinde gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermektedir. firmamız, müşterilerinin yatırımlarına ve gayrimenkullerine profesyonel danışmanlarımız vasıtasıyla en doğru şekilde yönlendirerek değerlerine değer katar . siz de gayrimenkul alırken veya satarken doğru hizmeti almak isterseniz, sizi ofisimizde ağırlamaktan onur ve mutluluk duyarız. birikimlerinizin kalıcı değerlere dönüşmesi için yapılan çalışmalarımızda sizinle birlikte yürümeyi umuyoruz.

günümüzde en değerli ve güvenli yatırımlar geçmişte olduğu gibi bugün de gayrimenkul üzerine olanlardır. bundan sonra da öyle olmaya devam edecektir. bunun için sizleri bilos emlak ofisi’nin üretip satışa sunduğu veya birlikte çalıştığı inşaat firmaların projelerini görmenizi arzu ediyoruz. projelerimizi görüp incelemeden yatırım kararı vermemenizi umuyoruz.

turizm bölgesi olan alanya’da, türkiye, avrupa, rusya ve iskandinavya pazarları başta olmak üzere konut satışı ve alışı yapabilmekteyiz. müşterilerimizin zahmetsizce tapu sahibi olmaları için tapu işlemlerini en kısa sürede kendi tapu takip uzman kadromuzla hizmet vermekteyiz.

şirketimiz aynı zamanda inşaat firması olduğumuzdan a’dan z’ye dekorasyon ve tadilat işlerinizi zahmetsizce yaptırabilirsiniz. ayrıca, hayalinizdeki konutları ve villaları en kısa sürede sizin için inşa ediyoruz.

 

Yorumlar

Yorum Yaz

Değerlendirme yapınız 1-5 arası!

Bizden haberdar olmak ister misiniz?


Alanya Firma Rehberi bir HBZ GRUP kuruluşudur.

Iyzico