First Alanya Emlak Alanya

First Alanya Emlak Alanya

Saray Mah..güzel Yalı Cad.sipahioğlu Sok.no.:129 Kat: 1 No:3 Merkez, Alanya
Mesaj Gönder
First Alanya Emlak Alanya
Oscar Ercan
Saray Mah..güzel Yalı Cad.sipahioğlu Sok.no.:129 Kat: 1 No:3
Merkez , Alanya
İş Alanları

Insaat Firmalari

First Alanya Emlak Alanya Hakkında

First Alanya Emlak Merkezine Hoşgeldiniz

Alanya'nın ilk ve tek kalıcı gayrimenkul fuarı. Sunumumuz, ziyaretçilerine lider müteahhit ve yatırımcılarının, Türkiye Sahillerindeki projelerine giriş imkanı sağlayacaktır. Tek odalı daireden tutun, çok katlı çatı katı dairelerine ve oradan da özel villalara kadar, titizlikle seçilmiş ikinci el gayrimenkul seçeneklerimiz de mevcuttur.


Property in Alanya1500m2'lik bir sergi salonumuz ve büro alanımız mevcuttur. Ilk iki katta mevcut inşaat projelerini görebilir ve etkileşimli bilgisayar istasyonlarını kullanabilir, satışta olan mülklere göz atabilirsiniz. Ayrıca, bu mekanda, çok lisan konuşabilen elemanlarımız aracılığıyla mülk ile ilgili her türlü sorularınıza cevap alabilirsiniz. Üst iki kat, yetenekli danışmanların ve başlangıcından, bitişine kadar size gayrimenkul satın alımı işlemlerini tamamlamanızda yardımcı olacak uzmanların görev yeridir. Hukuk firmamız, restorasyon ve inşaat şirketleri, mimarlık bürosu, iç dizaynırlar ve dekorasyoncular, haritacılar ve site yöneticileri ayrıca bu bölümdedir.

Ayrıca, yeni evinizin hem finansmanı hem de güvenlik altına alınması konularında hizmet vermeye hazır yerel banka ve sigorta şirketimiz de bu bölümdedir!


First Alanya Property Merkezine hoşgeldiniz. Sizler için buradayız

 

Yorumlar

Yorum Yaz

Değerlendirme yapınız 1-5 arası!

Bizden haberdar olmak ister misiniz?


Alanya Firma Rehberi bir HBZ GRUP kuruluşudur.

Iyzico